De Bloemenbus Nijmegen is gestopt. Het is dus niet meer mogelijk om te bestellen. Excuus.

Bloemen op tafel

Een mooie grote eettafel is de ideale plek in huis voor gezelligheid, vooral met een mooie grote bos bloemen. De eettafel is namelijk de plek waar herinneringen worden gemaakt. Deze worden nog specialer met een mooie bos bloemen of een veldboeket op tafel. Denk maar eens aan alle heerlijke avonden met vrienden of een romantisch diner met je vriend of vriendin. Eettafels zijn echt bedoeld om mooie ervaringen aan te beleven.

Diverse soorten tafels

Er zijn een hoop tafels op de markt, waardoor het soms lastig is om een keuze te maken. Je kunt tenslotte maar aan 1 tafel tegelijk zitten. Ga jij voor een klassiek houten model of zit je liever aan een moderne design tafel? De tafel kan groot of klein zijn, rond of vierkant of voor 6 of 10 personen, ze zijn allemaal bedoeld om samen van te genieten.

Eettafels van verschillende materialen

Ieder materiaal geeft een andere vibe aan een tafel en het interieur. Precies daarom is het goed om stil te staan bij het materiaal waar jouw tafel van gemaakt wordt. Stel je hebt een betonvloer, dan is het handig om een houten tafel te kiezen. Een houten vloer gaat juist weer veel beter samen met een mooie witte design tafel. Bij Wooninspiratie hebben ze de mooiste Tafels voor je bij elkaar gezet. Ontdek het zelf.