De Bloemenbus Nijmegen is gestopt. Het is dus niet meer mogelijk om te bestellen. Excuus.

Jouw woonkamer inrichten, met of zonder bloemen

Je woonkamer is een van de belangrijkste plekken van het huis. Logisch, aangezien we daar vaak veel tijd doorbrengen. Daarom wil je ook dat de woonkamer er goed en gezellig uitziet, het liefst ook nog trendy en stijlvol. Dan heb je geluk! Onze vrienden van wonderewoonwereld.nl hebben namelijk wat tips voor je om jouw woonkamer inrichten!

Kies de stijl die bij jou past

De belangrijkste tip is ook de eenvoudigste: ga niet moeilijk doen, maar kies een woonstijl die bij jou past. We begrijpen dat je graag een woning uit de mooiste interieur tijdschriften hebt, maar vaak past dat helemaal niet bij jouw woning, je spullen of bij jou. Kies daarom altijd een woonstijl waar jij je prettig bij voelt.

Kies de juiste kleur

Het uitzoeken van de juiste kleur is belangrijk. De kleur bepaald namelijk voor een groot gedeelte de uitstraling van jouw gehele woonkamer. We raden daarom vaak aan om de kleuren van de wanden een basis teint te geven en met accessoires te combineren. Op deze manier voorkom je dat je verveeld raakt van de kleur op de muur. Het wisselen van accessoires zoals sierkussens e.d. is eenvoudiger dan het schilderen van je hele wand.

Hou rekening met de lichtinval

Een van de belangrijkste factoren waar je rekening mee dient te houden is de lichtinval in de woonkamer. Deze is namelijk erg bepalend voor de beleving van de door jou gekozen kleuren. Licht dat vanuit het noorden en oosten het huis binnenkomt is koel licht, dit komt doordat de zon in het zuiden ondergaat.

Gebruik trendkleuren

Het gebruik van trendkleuren is aan te raden! Vooral als je jouw interieur toch een eigentijdse look en feel wil geven. Het gebruik van trendkleuren en woonaccessoires zorgt namelijk direct voor sfeer en gezelligheid. Benieuwd naar de nieuwste trendkleuren?

Veel succes! Groetjes, Team wonderewoonwereld.nl